Menu »
Bookmark and Share

VGT-elever skrev tale til Tarm

25/08/2017

I et colosseum bygget op af halmballer gav VGT-eleverne Nadia Haugaard, Lone Thygesen og Jimmi Larsen onsdag deres input til en tale om Tarm. En tale, der skal fortælle, hvad der gør Tarm by til et godt sted at være, og hvad der kunne gøre byen til et endnu bedre sted.

Flamenco Teatret havde onsdag inviteret lokale borgere indenfor i sit colosseum til at deltage i "Verden for dine fødder"- en demokratisk samtale om dansk folkekultur og lokalområdet. Arrangementet skriver sig ind som en del af Aarhus’ og Region Midtjyllands rolle som europæisk kulturhovedstad 2017 og Flamenco Teatret tog i løbet af dagen imod en række forskellige grupper af lokale gæster.

- Det var hyggeligt at deltage i. Vi sad i grupper og snakkede om, hvad vi hver især forbandt med Tarm. Vi fremhævede især naturen og fællesskabet, siger Lone Thygesen, der går i 2y.

- Og så snakkede vi også om at her er plads til alle og et godt sammenhold. Og selvom byen er ret lille, kan det alligevel lykkes at holde liv i en gammel skole som VGT. Skolen har nogle gamle traditioner, som alle lokale bakker op om, siger Nadia Haugaard, der går i 2v.

- Bedre transportmulighederne og flere aktiviteter for unge er nogle af de ting, vi mener kunne gøre byen mere attraktiv, siger Nadia.

De mange indtryk fra dagens række af gæster i halm-colosseum blev onsdag aften samlet og fremlagt for publikum af Thorbjørn Carl Hjalager fra Flamenco Teatret. Senere vil talen til Tarm by