Menu »

Serviceleder - forlænget frist

Vestjysk Gymnasium Tarm søger en serviceleder til tiltræden den 1. november 2017 eller snarest muligt derefter. 

Vestjysk Gymnasium Tarm er en skole med ca. 460 elever og kursister, 45 lærere og 12 teknisk-administrativt personale, herunder 1 fuldtidsansat serviceleder, 1 deltidsansat servicemedhjælper og 6 deltidsansatte rengøringsassistenter. 

Vestjysk Gymnasium Tarm er en levende skole med mange aktiviteter. Fællesskab og respekt er to vigtige byggesten i skolens værdigrundlag.  Vi lægger stor vægt på, at ansatte og elever møder hinanden i øjenhøjde, og skolen er præget af en positiv og uformel omgangstone. 

Vi forventer, at vores kommende serviceleder er serviceminded og i besiddelse af godt humør og kan indgå i et positivt samarbejde med skolens ledelse, skolens elever og de forskellige personalegrupper, der er på en arbejdsplads med et mangesidet skolemiljø. 

Opgaverne på vores skole vil være varierende, men vigtigst af alt skal du besidde lysten og evnen til at være service minded, samarbejdsvillig og imødekommende og se dig selv som praktikeren, der har ansvaret for at skolens dagligdag fungerer:  Du har ansvaret for den praktiske servicering af skolens daglige virksomhed og du har ansvaret for at skolens faciliteter/bygninger og omgivelser fungerer og bliver godt og forsvarligt vedligeholdt. 

God forståelse for service og høj håndværksmæssig og teknisk kunnen er vigtige for os, ligesom evnen til at se muligheder og få økonomien til at strække. 

Som skolens nøglefunktion i forhold til daglig drift og logistik, skal du besidde et godt overblik, have flair for logistik og have gode kommunikative evner og selvfølgelig en praktisk og teknisk indfaldsvinkel til det daglige arbejde. 

Du er daglig leder for skolens servicemedhjælper og for skolens rengøringspersonale og skal afholde MUS-samtaler med disse. Ligeledes har du som serviceleder en funktion som telefonvagt ved alarm/låsesystemer mm.

Som serviceleder har du en meget vigtig og synlig funktion i skolens hverdag, og vil i praksis være et ansigt for skolen både indadtil i forhold til elever og personale og udadtil i forhold til de eksterne brugere af skolens faciliteter. Derfor lægger vi stor vægt på, at du kan lide at omgås unge mennesker, at du har en positiv og venlig kommunikation i hverdagen, og at du kan trives i et til tider travlt miljø. Du skal være omstillingsparat og finde det interessant at arbejde i et miljø med mangfoldige opgaver og med mange henvendelser og interessenter. 

Opgaverne omfatter følgende områder:

 • Ansvar for servicering af skolens daglige virksomhed (f.eks. nødvendige tekniske foranstaltninger, ommøbleringer og flytning af udstyr m.m.) i forbindelse med undervisningen og skolens andre pædagogiske aktiviteter.
 • Ansvar for bygningernes og faciliteternes daglige drift
 • Ansvar for vedligehold af bygninger og udendørs arealer
 • Daglig leder for øvrigt servicepersonale (servicemedhjælper og skolens rengøringspersonale)
 • Afholdelse af MUS-samtaler for dit personale.
 • I samarbejde med ledelsen planlægge og føre tilsyn med bygningsændringer og inventarkøb
 • Ansvar for tekniske installationer
 • Forestå lokaleudlån i samarbejde med eksterne brugere af skolens lokaler
 • Kommunikation og koordinering med eksterne håndværkere i forbindelse med reparationer, ombygninger og renoveringer
 • Andre forefaldende opgaver i tilknytning til skolens virksomhed

Sammenfattende leder vi efter en profil, der matcher følgende evner i forhold til ovenstående opgaver:

 •         Gode samarbejdsevner og kommunikationsevner
 •         Gode lederevner og positiv ledelsesstil
 •         Gode it-kundskaber
 •         God håndværksmæssig og teknisk indsigt
 •         God fornemmelse for service
 •         Venlig og positiv omgangstone

   

Vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig uddannelse eller anden relevant uddannelse, f.eks. ejendomsservicetekniker e.l. 

Vi kan tilbyde:

Et udfordrende, spændende og varieret job og et positivt samarbejde med et personale, der brænder for de unges læring og trivsel.

Et godt kollegialt sammenhold, der værner om arbejdsmiljøet

Et personale, der sætter stor pris på, at tingene fungerer i hverdagen 

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid.
Lønnen og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. 

Arbejdsstedets adresse:  Skolegade 15, 6880 Tarm

For yderligere spørgsmål kan der rettes henvendelse til skolens rektor Mikkjal Helmsdal, telefon 20473355 eller e-mail mh@vgt.dk

Ansøgning med CV, anbefalinger og uddannelsesbeviser sendes til Vestjysk Gymnasium Tarm, Skolegade 15, 6880 Tarm, Att: Rektor Mikkjal Helmsdal, eller til skolens e-mailadresse vgt@vgt.dk, skriv ”Att: Rektor. Ansøgning, Serviceleder” i emnefeltet.  Ansøgningen skal være modtaget senest søndag den 22. oktober. Der vil blive afholdt samtaler i uge 43.