Gaming weekend      på vgt

4.-6. januar 2019

AFLYST – AFLYST

På grund af for få tilmeldinger er vi desværre nødt til at aflyse Gaming Weekend på VGT. Tilmeldte deltagere kan få refunderet billetter ved at henvende sig på mail til mie@vgt.dk

 

Spil turneringer og hyg dig med vennerne

Den 4.-6. januar 2019 er der gaming weekend på Vestjysk Gymnasium Tarm. For blot 100 kroner kan du hele weekenden deltage i turneringer og hygge med vennerne. Aldersgrænsen for at deltage er minimum 13 år, og du og de andre deltagere spiller om en samlet præmiepulje på 5000 kroner.

Der er mulighed for at overnatte i klasselokaler, og du kan weekenden igennem købe mad, snacks og drikkevarer i gymnasiets kantine.

Fredag er ankomstaften med udpakning og tilslutning af udstyr. Lørdag skyder vi turneringerne i gang, og det er også denne dag, du kan møde en speciel guest, der vil fortælle om livet som professionel gamer. Hæng på – vi offentliggør navnet inden længe.

Mens der bliver spillet lørdag, går der en professionel træner rundt og deler ud af erfaringer, tips og hacks, så du får nye værktøjer med dig hjem. Der vil også være mulighed for på skift at spille på de 10 podiepladser, hvoraf én er koblet til storskærm, så du kan vise dine evner.

Undervejs i turneringerne vil der også være små konkurrencer med præmier.

Pris og tilmelding

Det koster 100 kroner at deltage, og billetsalget lukker den 16. december. Prisen er uden forplejning, og beløbet går direkte i præmiepuljen.

Du kan tilmelde dig via formularen her. Bemærk din tilmelding er først fuldført, når du har overført 100 kroner via Mobile Pay på nr. 58727. Husk at skrive “gaming” + angive dit navn, når du overfører pengene.

Der er ingen fortrydelsesret på billetter. Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet i tilfælde af for få tilmeldinger – i det tilfælde, refunderer vi naturligvis din billet.

Program

Programmet for weekenden ser sådan her ud:

Fredag
Kl. 19.00 – Dørene åbnes. Aftenen står på udpakning og tilslutning af udstyr, gaming og hygge.

Lørdag
Kl. 9.00 – Morgenmad og fordeling af spillere/hold i turneringerne
Kl. 11.00 – Turneringerne begynder
Kl. 16.00 – Oplæg med special guest
Kl. 18.00 – Aftensmad
Kl. 21.00 – Præmieoverrækkelse

Søndag
Kl. 9.00 – Morgenmad
Kl. 14.00 – Afslutning og nedpakning

 

Medbring

– Alt dit gamer-grej – husk eget netkabel.
– Penge til at købe mad, snacks og drikkevarer i løbet af weekenden. Gymnasiets kantine vil være åben gennem hele weekenden.
– Sovepose + madras

Opsyn og ordensregler

Der vil under hele weekenden være opsyn med deltagerne.

Arrangementet er alkoholfrit, og rygning foregår udendørs. Overtrædelse af reglerne medfører bortvisning.

 

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med arrangørerne før, under eller efter arrangementet, kan du kontakte følgende:

 

 

Anders Peter Jakobsen (ap)
Lektor
Engelsk · Filosofi