DET SOCIALE LIV

NETWERK og picnic

Vi lægger vægt på, at det sociale miljø er godt og trygt, så ingen føler sig alene. Vi begynder blandt andet hvert skoleår med en picnic, hvor førsteårselever møder eleverne fra 2. g og 2. HF.

Samtidig er VGT med i projekt Netwerk. Det betyder, at du som ny elev fra den første dag får en makker, så du og dine nye medstuderende alle har nogen at støtte sig til, mens I sammen lærer skolen og studielivet at kende.

Læs mere om Netwerk på VGT

Udover picnic og Netwerk er den første tid på VGT fyldt med intro-aktiviteter, der skal sørge for, at du falder godt til.

Se video

ELEV[-]AMBASSADØRER

Eleverne er de bedste til at fortælle om livet og hverdagen på skolen. Derfor har vi stykket et korps af elevambassadører sammen, der er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du har om VGT. Du kan møde elevambassadørerne på vores åbent-hus-dage, og når du begynder på skolen. 

Introdag på stx

Går du på STX, vælger du efter et tre måneders grundforløb den studieretning, du vil følge resten af din tid på skolen.

Når de nye studieretningsklasser er dannet, kommer du og klassekammeraterne på studieretningen på en fælles introdag, hvor I gennem en række aktiviteter kommer til at lære hinanden bedre at kende.

Introdagen er en del af din undervisning og finder sted på en lokation i nærheden af skolen.