Bliv elev på VGT

– Og en del af historien!

Velkommen til VGT!

Som elev på VGT bliver du en del af en ambitiøs skole, der åbner nye fællesskaber og fremtidsmuligheder op for dig.

VGT er et af landets mindste gymnasier og samtidig også et af de gymnasier, der har det højeste faglige niveau.

På siden her kan du se mere om, hvordan du kan komme godt i gang som elev på VGT – og du er altid velkommen til at kontakte skolen på 97 37 18 33, hvis du har spørgsmål.

 

 

Virtuel rundvisning på VGT
med Jakob og Sofie

Se video

HF på VGT

HF står for Højere Forberedelseseksamen og er en 2-årig uddannelse, der giver dig adgang til en række mellemlange videregående uddannelser. På HF kobler vi teori og praksis tæt sammen og har løbende fokus på, hvilken videregående uddannelse, der er den rigtige for dig.

Se vores nye film – Vi skal be’ om HF:

Se video

STX på VGT

STX er den klassiske studentereksamen, der tager tre år, og det er også den ungdomsuddannelse, der åbner flest døre til de videregående uddannelser.

På VGT kan du vælge mellem 11 forskellige studieretninger inden for naturvidenskab, samfundsfag, sprog og musik.

Med Studieretningsvælgeren kan du prøve dig frem og se, hvilke studieretninger og valgfag du kan kombinere. Efterfølgende kan du på Adgangskortet se, hvilke videregående uddannelser dine fag giver dig adgang til.

Se video

 

 

 

KOM GODT I GANG PÅ VGT

Vi lægger vægt på, at det sociale miljø er godt og trygt, så ingen føler sig alene. Vi begynder blandt andet hvert skoleår med en picnic, hvor førsteårselever møder eleverne fra 2. g og 2. HF.

Samtidig får alle nye elever fra den første dag en makker, så alle har nogen at støtte sig til, mens de lærer skolen og studielivet at kende.

Læs mere om Netwerk på VGT