Ledige job

 

Gymnasiesekretær

VGT søger en gymnasiesekretær på 25-30 timer om ugen til en nyoprettet stilling til at udføre kontoropgaver og praktisk hjælp til lærere og elever. Du kommer til at indgå i et team, hvor ansvarlighed, engagement og samarbejde er nøgleord. Vi forventer noget af hinanden, og initiativ og humor er vigtige elementer i hverdagen.

De daglige opgaver kunne indbefatte:
– diverse administrative opgaver
– telefonpasning og receptionsfunktion
– indberetninger
– tilskudshåndtering
– bogføring
– sekretæropgaver for ledelsen
– diverse ad-hoc opgaver som fx hjælp til dimission, klargøring til åbent hus etc.

Vi forventer, at du:
– synes unge mennesker er fantastiske.
– er servicemindet, initiativrig og kan arbejde selvstændigt.
– sætter en ære i at få gymnasiet til at fungere optimalt, også hvis der kommer uforudsete opgaver.
– er nysgerrig og har gåpåmod.
– kan arbejde struktureret og koncentreret i et travlt miljø.

Faglig profil
Du har en kontoruddannelse eller anden relevant uddannelsesbaggrund og gerne erfaring fra en lignende stilling. Kendskab til systemerne Lectio, Navision Stat og Silkeborg Data er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
En spændende og alsidig stilling med gode kolleger og en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved faglighed, fællesskab, nysgerrighed og respekt, og hvor ingen helt alene med deres arbejde. Der er muligheder for at præge din egen hverdag – og så får du selvfølgelig også fornøjelsen af attraktive arbejdsvilkår med fri i skoleferier.

Om VGT
VGT er et alment gymnasium og HF med ca. 400 elever og 50 medarbejdere. Her lægges vægt på det gode samarbejde og alle bidrager til kerneopgaven, som er at sikre, at alle elever får den bedste ungdomsuddannelse, landet kan tilbyde. Læs mere om VGT her: www.vgt.dk

Spørgsmål til stillingen rettes til rektor Catarina Kastrup på tlf. 22281368.

Løn og tiltrædelse
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Tiltrædelse 1. november

Ansøgningsfrist
Ansøgningen med relevante bilag stiles til rektor Catarina Kastrup på job@vgt.dk senest d. 16. september kl. 12. Jobsamtaler forventes afholdt primo uge 39.